Putkiasennukset     Putki- ja lvi-asennusten hälytystyöt (24H)     Putkien sulatus     Viemärin avaus     Lvi-tarvikkeet ja osat     Saniteettikalusteet asennuksineen

Helsingin Putkimies Oy

Helsingin Putkimies Oy on perustettu vuonna 2003. Yrityksemme ydinhenkilöt ovat tehneet yhteistyötä lvi-alalla 90-luvun alusta lähtien ja kokemusta putkitöistä löytyy toistakymmentä vuotta siitä taakse päin.

Putkitöissä kokemus on valttia

Putkitöissä kokemus on valttia, mutta alan jatkuvasti eläessä on pysyttävä kehityksen mukana. Tämän takaa henkilöstömme jatkuva koulutus ja aito kiinnostuksemme alan kehittämiseen.

Takuutyötä kotimaisin voimin

Teemme kaikki lvi-asennukset, huollot, korjaukset sekä saneeraukset takuutyönä ja meillä on myös lvi-tarvikkeiden toimitusmyynti. Helsingin Putkimies Oy:ssä tehdään kotimaista laatutyötä ja asentajamme ovat erittäin kokeineita lvi-alan ammattilaisia. Kaikille asentajillemme on tehty Suojelupoliisin turvallisuusselvitys.

  24H päivystys palvelee

Olemme päivystysvalmiudessa kellon ympäri. Putkirikkoja ja kiireellisiä lvi-korjaustarpeita tulee tunnetusti kaikkina vuorokaudenaikoina.

Päivystys 24H numerossa 09-548 6354.